Kékfrankos rosé 2011
A fahordós rozék legszebb hagyományait követő bor a dűlőre jellemző cseresznyés-málnás-meggyes gyümőlcsösség mellett tüzes,telt, krémes struktúrájú,harmónikusan kiegészülve a Nagy-Eged hegy talajára jellemző mineralitással és ropogós savakkal.A fahordós erjesztés és érlelés a gyümölcsösség mellett vaniliás utóízekkel járul hozzá a bor komplexitásához.
Castrum (kékfankos-merlot-cabernet-menoir) 2009
Klasszikus Bikavér-házasítás eredménye ez a tüzes, testes, rubinvörös bor, melynek fűszerességét, bársonyos tanninjait, komplex illatát, meggyes-ribizlis ízvilágát a Kékfrankos, Merlot, Cabernet Sauvignon és Menoir fajták adják. A hosszú fahordós érlelés kakaós-kávés jegyei konyakmeggyes utóízzel párosulnak. A bor kellő potenciállal rendelkezik a hosszabb palackos érleléshez.
Kosbor (kékfrankos-portugieser-merlot-menoir-cabernet)
A társaság bora, komplex, mégis könnyed, közepes testtel, finom arányokkal, ribizlis-meggyes gyümölcsösséggel, játékos savakkal. Tüzes-füszeres ízvilágú vörösbor a mindennapokra.
Cellarius cuvée (kékfrankos-merlot-cabernet-menoir) 2009
A ház bora csak kivételes évjáratokban készül. Határozott karakterű, sűrű szövetű komplex bor a hosszú érlelhetőség ígéretével. Gazdag, összetett ízvilágát bogyós gyümölcsök, bársonyos tanninok és a 18 hónapos fahordós érlelés kávés-vaníliás jegyei teszik teljessé.
Királyleányka (félédes, kései szüret) 2011
Erdélyi származású hungarikum szőlőfajta enyhén töppedt terméséből fahordóban erjesztve készítettük ezt a telt, mézes-citrusos-fahéjas ízvilágú borkülönlegességet. A komplex savak szép egyensúlyt tartanak a 15 gramm természetes maradék cukorra. Kitűnő kisérője édes tésztáknak, gyümölcsös desszerteknek.